Katalógus

Nyomásmérők hatalmas választékban!

Nyomásmérő választékunk rendkívül széles, várjuk vásárlóinkat, forduljon hozzánk Ön is, és használja ki kedvező ajánlatainkat! 

nyomásmérők olyan mérőeszközök, amelyekkel folyadékok vagy gázok nyomását mérhetjük meg. A működési elvüket tekintve többféle típus létezik belőlük, de csoportosíthatjuk őket aszerint is, hogy közvetett vagy közvetlen elven működnek. 

nyomásmérők többsége közvetett elven működik. Ez azt jelenti, hogy a nyomási mechanizmust alakváltozássá alakítják, és az így keletkező elmozdulás értékét mutatják meg. Sok előnyük van, ennek köszönhetően előszeretettel használják őket szinte minden ipari területen. Egyrészt rendkívül széles mérési tartománnyal rendelkeznek, másrészt viszonylag kis méretűek. A nyomásérték leolvasásához nagyméretű skála készíthető, aminek a segítségével nagy pontossággal állapítható meg az érték. Fontos, hogy ezek a nyomásmérők jól ellenállnak a mechanikai rezgéseknek is, így az esetek többségében biztonságosan használhatóak. 

A közvetlen elven működő nyomásmérők csoportjába a folyadékoszloppal mérő készülékek, valamint néhány digitális eszköz tartozik. Ezek ugyan általában egyszerűbbek, ezáltal olcsóbbak, viszont nagyok és nem használhatóak minden környezetben, valamint az automatizálásuk is nehéz. 

Cégünk az évek során nagy tapasztalatra tett szert a nyomásmérők terén. Kínálatunkban többféle készülék is található, melyek mindegyike megbízható, tartós, hosszú élettartamú. A széles választék mellett kiemelt figyelmet fordítunk a kedvező árakra is, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni. Nyomásmérőinket ajánljuk ipari felhasználásra is, hiszen pontos, megbízható eredményt adnak. Természetesen munkatársaink szívesen segítenek Ügyfeleinknek az ideális készülék kiválasztásában is. 

Ön is éppen megbízható nyomásmérők után kutat? Ne menjen tovább, nálunk a legjobb helyen jár, tekintse meg nyomásmérő katalógusunkat! Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink készséggel válaszolnak minden kérdésére!