Minden, amit a Strumentazione nyomáskapcsolóról tudni érdemes

A Strumentazione nyomáskapcsoló egy membrános nyomáskapcsoló, amely a legkülönfélébb területeken alkalmazhatóEllenálló és strapabíró megoldást nyújt. 

A nyomáskapcsoló, bár egy kis alkatrész, rendkívül fontos feladatot végez. Az alábbiakban részletesebben is bemutatjuk a Strumentazione nyomáskapcsolókat, illetve az is kiderül, hogy miért érdemes mellettük dönteni. 

A Strumentazione nyomáskapcsoló egy vízálló membrános nyomáskapcsoló, amely a legkülönfélébb területeken alkalmazható. A kedvezőtlen körülményeknek is ellenáll, legyen az akár magas hőmérséklet, akár agresszív közeg. Nem okoz problémát a -25 és +65°C-os környezeti hőmérséklet, illetve a + 100°C-os közeg sem

Többféle kivitelben létezik, de 0 és 25 bar nyomás között minden tartományra megtalálható az ideális megoldás. A Strumentazione nyomáskapcsoló IP55 védelmi fokkal rendelkezik, a folyamatcsatlakozás és a membrán pedig AISI316 rozsdamentes acél, amely különösen ellenálló a külső kémiai hatásokkal és a rozsdával szemben. 

A Strumentazione nyomáskapcsoló teste és burkolata alumínium, többek között ennek is köszönhető a nagy ellenálló képesség. Az előre beállított, gyári be- és kikapcsolási érték megbízhatóvá és biztonságossá teszi a teljes rendszer működését. 

Ha a nyomás  a megadott érték alá csökken, a Strumentazione nyomáskapcsoló működésbe lépteti a szivattyút, ha viszont a nyomás eléri a megadott felső értéket, akkor lekapcsolja a berendezést. Stabil működés, hosszú élettartam jellemzi. 

Cégünk régóta forgalmazza a Strumentazione nyomáskapcsolókat, így nagy tapasztalattal rendelkezünk velük kapcsolatban és bátran ajánljuk őket ügyfeleinknek. Megbízható, strapabíró termékek, a legkülönfélébb felhasználási területekre. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Strumentazione nyomáskapcsolók iránt, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje részletes tájékoztatásunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére akár még a mai nap folyamán és válaszolnak a további felmerülő kérdéseire a megadott elérhetőségeink bármelyikén.